Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Για εμάς

Στα χρόνια της λειτουργίας μας, η συνεργασία μας με πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς χαρακτηρίζεται από τους πελάτες μας ως απόλυτα συνεπής και επιτυχημένη

acid | web & graphic design

Η ιστορία μας

Η ACID design ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 2006 από μια ομάδα επιστημονικά καταρτισμένων ανθρώπων με κύριο πάθος την δημιουργία. Δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτύου, των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης. Αναλυτικότερα προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτύπωσης διαφημιστικών εντύπων, διαφημιστική προβολή, σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.
aciddesign-logo-big
Our Company

Στόχος μας

Διαχρονικός μας στόχος είναι η επιδίωξη της καλύτερης προβολής, με έντυπη και ηλεκτρονική διαφήμιση αλλά και η συνεπής τεχνική υποστήριξη του μηχανογραφικού εξοπλισμού των πελατών μας. Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον χώρο του mobile computing & advertising.

Αποστολή μας

Στα χρόνια της λειτουργίας μας, η συνεργασία μας με πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς χαρακτηρίζεται από τους πελάτες μας ως απόλυτα συνεπής και επιτυχημένη. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την δραστηριότητα μας παρουσιάζοντας νέες προτάσεις και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

0 +
Πελάτες​
200 +
Έργα
0
Χρόνια εμπειρίας

Section overline

ο Ιδιοκτήτης

Απόστολος Φούκης

CEO - founder